Kecantikan dan Kesihatan Kesihatan dan Kecantikan Di Dalam Kami!

Helah-Kesihatan.com ialah portal maklumat digital dan majalah dalam talian dengan tujuan untuk menyediakan bahan bermaklumat dan ulasan produk dalam bidang menjalani gaya hidup mampan dan cara semula jadi untuk mempengaruhi gaya hidup anda.

Kecantikan: Tampil hebat adalah penting dalam pelbagai cara. Semua orang mahu memiliki kulit yang licin dan lembut, serta menyuburkan rambut anda untuk memastikan ia terhidrat dan anjal.

Kesihatan: Semua orang ingin mencari keseimbangan dalam hidup dengan perasaan kebebasan apabila ia berkaitan dengan pergerakan. Ini hanya boleh dicapai dengan gaya hidup sihat dan mendengar keperluan badan anda.

Ubat Kurus: Anda boleh menyasarkan aktiviti metabolik dan rasa kenyang dengan diet mesra alam dan kerap bersenam.

Ubat Usus: Kehidupan bandar yang progresif menyebabkan badan kita diserang berterusan radikal bebas dan zarah kecil habuk. Selain itu, kualiti makanan di kedai diragui dan mengandungi banyak toksin dan bakteria berbahaya untuk aktiviti gastrousus.

Ubat Kuat: Hubungan intim antara dua jantina telah menjadi tulang belakang manusia sejak awalnya. Ubat semulajadi meningkatkan metabolisme yang bertanggungjawab untuk peredaran darah yang betul dalam organ yang berbeza, tetapi tidak ramai yang menyedari potensinya.

Tema lain yang berkaitan dengan tumpuan kami: Perasaan badan anda boleh bergantung pada setiap bahagian dan sistem bersebelahan.

Kami berusaha untuk hidup dalam harmoni dan mendapat manfaat daripada kekuatan alam semula jadi!

Untuk Menjadi Cantik dan Sihat dengan Alam semula jadi

Motivasi utama di sebalik majalah dan portal maklumat ini adalah untuk menawarkan artikel dan ulasan produk. Kami mempunyai pasukan profesional yang berkelayakan dan bersemangat. Kami telah mencapai kesimpulan bahawa mencapai penampilan yang menarik perhatian dan kesihatan yang baik datang melalui penyatuan cara semula jadi dan kemajuan saintifik. Selain itu, agar kepuasan sebenar menjadi hasilnya, garis panduan masyarakat moden mesti dipadankan dengan tabiat bijak. Individu yang memuaskan adalah orang yang sentiasa dimaklumkan dan bekerja pada pertumbuhan peribadi.

Setiap ahli krew editorial diarahkan secara berterusan mengenai pelbagai subjek. Mereka menceburi bidang kehidupan mesra alam. Kami adalah penyelidik, penulis, pakar pemakanan, dan pakar dalam budaya. Tambahan pula, kami telah membina kehidupan yang memuaskan bersama keluarga dan rakan-rakan kami. Namun, seorang kanak-kanak yang ingin tahu hidup dalam diri kita. Dan dia sentiasa bersedia untuk meneroka dunia dengan rasa hairan dan keinginan untuk pengetahuan.

Kami berazam untuk mendedahkan keajaiban semula jadi Alam Semulajadi dan meneliti penggunaan tulennya dengan teliti dengan teknik biologi, teknologi, kosmetik dan nutrosit. Kemudian, kami boleh berkongsi semua yang telah kami pelajari dengan anda – para pembaca!

Dengan melakukan ini, kita boleh mewujudkan masa depan yang lebih baik dan sihat bersama-sama!

Berikut adalah beberapa butiran lanjut mengenai setiap daripada kita:

Aniza Binti Jaffar, 35 – Ketua Pengarang dan Pengarang:

Aniza Binti Jaffar

Aniza ialah seorang profesional Malaysia yang merupakan sebahagian daripada pasukan majalah dalam talian. Dengan ijazah universiti dalam Pemasaran dari Universiti Sunway yang berprestij di Malaysia, dia bekerja keras untuk membawa kandungan segar dan merangsang kepada pembaca. Aniza ialah seorang wartawan yang celik teknologi dengan kebolehan semula jadi untuk bercerita dan penulisan kreatif. Dia bersemangat untuk memberi inspirasi kepada orang ramai melalui penulisannya dan suka mencipta cerita yang menarik daripada lawatannya yang kerap ke seluruh Malaysia.

Aniza juga menyukai aktiviti luar yang menarik dan sering mendapati dirinya mendaki dan berkhemah pada bila-bila masa. Walaupun sibuk, Aniza tetap memastikan untuk meluangkan masa berkualiti bersama keluarga yang amat disayangi. Dia juga seorang sukarelawan yang aktif dan percaya dalam melakukan bahagiannya untuk menjadikan dunia tempat yang lebih baik. Aniza percaya bahawa kehidupan adalah tentang keseimbangan dan komited untuk menjalani kehidupannya sepenuhnya.

Chong Wei Lim, 29 – Editor “Kecantikan”, “Kesihatan” dan “Ubat Kurus” dan Pengarang

Chong Wei LimChong ialah kehadiran berkarisma di pejabat pasukan majalah dalam talian. Beliau berkelulusan ijazah dalam “Media dan Komunikasi” dari Universiti berprestij Kuala Lumpur. Mempunyai keghairahan untuk perhubungan awam, dia telah memegang peranan dalam sektor korporat, dan kini dia adalah pakar trend yang diisytiharkan sendiri dan dalang gaya hidup. Apabila tidak meneliti trend fesyen terkini atau menulis artikel, dia gemar mengembara dan menerokai banyak budaya yang ditemuinya dalam pengembaraan globalnya. Tenaga dan semangat Chong untuk pekerjaannya menular, dan semua orang suka berada di sisinya. Dia juga mempunyai kebolehan untuk membuat setiap suasana yang dia berada dalam santai dan selesa. Sama ada untuk mesyuarat mengenai projek, atau sekadar untuk berbual dengan rakan sekerjanya, Chong sentiasa membawa gabungan profesionalisme dan keseronokan yang sempurna ke pejabat.

Nurul Azlina Razali, 27 – Editor “Ubat Usus”, “Ubat Kuat”, “Lain-lain” dan Pengarang

Nurul Azlina RazaliNurul adalah nadi dan jiwa pasukan editorial kami. Seorang individu yang bersemangat dan bersemangat, Nurul lulus dari Universiti Malaya yang disegani dengan ijazah dalam Pengajian Media. Pemacuan dan cita-citanya tidak terhenti di situ kerana dia terus membawa semangatnya ke mana sahaja dia pergi. Dia seorang profesional yang berpengalaman dalam industri majalah digital dan media cetak, sentiasa bersemangat untuk memaksimumkan kemahirannya. Selain daripada pekerjaannya, dia suka menghabiskan masa lapangnya meneroka budaya dan orang baharu melalui buku. Dia suka semua genre sastera; namun, dia mempunyai minat khusus dalam fiksyen sejarah, jenayah dan thriller. Walau apa pun harinya, Nurul akan sentiasa muncul dengan senyuman dan kopi di tangan!

Alam semula jadi adalah sekutu yang paling kuat untuk kita!

Kecantikan dan Kesihatan

Pasukan kami tidak sabar-sabar untuk menjawab semua pertanyaan mengenai subjek yang kami tulis dan terbitkan. Sila berasa bebas untuk menghubungi kami dengan sebarang topik yang menarik minat anda. Butiran hubungan boleh didapati di bahagian Kenalan tapak web.

Agak jelas bahawa penampilan luaran kita adalah representasi sentimen dalaman kita.

Tambahan pula, kami menjemput anda untuk melayari blog kami di mana anda boleh menemui kandungan menarik yang mungkin berguna.